Soseaua Chitilei nr. 361
0756-467.565

Cherestea constructii

Regasiti mai jos oferta noastra de cherestea constructii nedimensionata sau dimensionata.

Cherestea Constructii

Cheresteaua are grosime standard de 2.5 cm, lungimi cuprinse intre 3 si 5 m, iar latimile de la 10 cm la 35 cm. Daca doriti o anumita dimensiune indisponibila pe site va rugam sa ne contactati si va putem debita lemnul la dimensiunile solicitate.

In permanenta avem pe stoc cherestea din lemn de brad sau molid, provenita de la furnizori cu experienta in debitarea lemnului, tot lemnul este insotit de documentele legale si provine din cele mai bune zone din tara in privinta exploatarilor lemnoase. Cheresteaua este paletizata si fiecare rand este separat cu sipca pentru a permite aerului sa circule si a evita mucegaiul, aceasta se manipuleaza cu ajutorul motostivuitorului pentru rapiditate si securitate.

Preturile prezentate mai jos pot suferi modificari, astfel ca, va rugam sa ne transmiteti cererea dumneavoastra si va vom comunica oferta finala pe mail sau telefonic. Preturile nu includ transport, acestea vor fi comunicate ulterior pe baza cantitatii produselor comandate si adresa de livrare.

 

Produs Dimensiuni Pret
Cherestea nedimensionata Lungime 4 m latime 10-35 cm 680 lei/mc
Cherestea nedimensionata Lungime 3 m latime 10-35 cm 680 lei/mc
Cherestea nedimensionata Lungime 5 m latime 10-35 cm 680 lei/mc
Cherestea dimensionata Lungime 4 m latime 10 cm 8.50lei/buc
Cherestea dimensionata Lungime 4 m latime 12 cm 12lei/buc
Cherestea dimensionata Lungime 4 m latime 15 cm 15lei/buc
Cherestea dimensionata Lungime 4 m latime 20 cm 20lei/buc
Cherestea dimensionata Lungime 4 m latime 25 cm 25lei/buc
Cherestea rindeluita La cerere Se va comunica

Preturile nu includ TVA – pentru persoanele juridice platitoare de TVA (atribut fiscal RO) se aplica Taxare Inversa, iar pentru persoanele juridice neplatitoare de TVA si persoanele fizice se aplica TVA 19%.